Over NetQ

NetQ begrijpt dat een ondernemer wil ondernemen en zich focust op zijn primaire bedrijfsprocessen. NetQ zelf staat in voor de juiste IT oplossingen specifiek gericht naar KMO’s. Dit kan zowel met cloud oplossingen, eigen IT infrastructuur of in hybride omgevingen waar deze componenten optimaal samenwerken.

IT-Infrastructuur

Een snelle en betrouwbare levering, deskundig kostenbewust advies en het feit dat NETQ voor hardware en licenties de beste IT partner selecteert, zorgen ervoor dat u met NETQ één aanspreekpunt heeft voor al uw IT-vraagstukken.
Meer info

ICT-Beheer

Als ondernemer bent u afhankelijk van uw ICT. U wilt daarom uw ICT goed geregeld hebben maar u heeft geen tijd om u bezig te houden met back-ups, updates, beveiliging en ondersteuning.
Meer info

Cloud Computing

Het ontwikkelen van cloud services speelt in op de trend om waar mogelijk efficiënter om te gaan met geldmiddelen. NetQ levert met u hybride Cloud Services diensten die ook u in staat stellen hiervan te profiteren, zonder direct alle bestaande investeringen versneld af te schrijven.
Meer info